Hedder ikke bytterummet fordi man skal bytte med de ting man finder dernede, og stille noget andet derned. Man tager hvad man kan bruge. Det ligger for enden af cykelkælderen i blokken mod Strandvejen, og man kan bruge hoveddørsnøglen at komme ind med.

Det blev oprettet i begyndelsen af 2011, ideen var, at beboere der havde ting der var for gode til at blive kasseret, kunne blive genbrugt, i stedet for bare at blive stillet ned til affaldscontaineren. Derfra blev de i øvrigt taget af andre beboer, så systemet er så at sige bare kommet under tag. Forresten lejer vi det af udlejer for 0 kr. om året, hvad der jo må siges at være billigt. Det administreres af den til enhver tid siddende bestyrelse i beboerforeningen, og kan også opsiges af denne, hvis det af een eller anden grund holder op med at fungere. 

Hvad kan man stille derned, og hvad helst ikke: 

Generelt alt hvad der er helt og anvendeligt, indenfor rimelighedens grænser. Gamle fjernsyn er der ikke meget efterspørgsel efter. De kan sjældent tunes til det digitale signal, og de fylder bare. Idag vil folk have fladskærme. Vi må henstille at man sætter dem ned i garagen nærmest viceværten, sammen med andet elektronisk affald. 

Det vil ofte være praktisk at man lige aftaler med en beboerrepræsentant om meget store ting, inden man stiller dem derned. Det kan afhænge lidt af plads og kvalitet.

Tøj der er helt og rent er velkomment, men det vil være praktisk hvis der er bøjler med til det, da der ofte er mangel på dem. Det ville også hjælpe meget hvis man hænger tøj tilbage på bøjlerne når man har kigget på det.

Bøger er selvfølgelig velkomne. Faktisk bruger mange beboere det allerede som et populært bibliotek. Praktisk, hvis man står og mangler en krimi på en regnvejrsdag.

Ellers alle hele og rimeligt velholdte genstande: Husgeråd, tallerkner, røremaskiner, gamle LP’er, CD’er og DVD’er ….Kun fantasien sætter grænser.

Visse ting bør man helst ikke fjerne, og i hvert fald kun efter aftale med beboerforeningen. De tre store træreoler og de store borde er velegnede til udstilling, og skal af den grund helst blive stående. Med hensyn til resten er der frit slag. Alle beboere i Kildevang kan benytte det, og folk er velkommen til at tage gæster med ned og se om de kan finde noget. Det er til genbrug, og kan nogen få glæde af ting derfra er det bedre end at de bare står og fylder op. 

Forresten henstiller vi til alle brugere om at være med til at holde det rimeligt rent og ryddeligt.

Beboerrepræsentationen